DR boats - morski ribolov / ribolovni izleti

Tvrtka „DR boats“ – obrt za morski ribolov, osnovana je 2000. godine kao osnovna djelatnost ribolov.

U početku prvih godina bavili smo se izričito školjkarstvom uz pomoć ronilačke opreme – te su se skupljale školjke tipa MUŠULE, DONDOLE,...

Sa godinama tvrtka je proširena na Charter – iznajmljivanje brodica i prijevoz putnika te smo kao takvi djelovali putem Putničke agencije „ADRIATIC SEA CHARTER CLUB“.

Sa godinama i promjenom ponude potražnje, sa iznajmljivanjem brodica poslovali smo sve do 2010., od kada smo započeli raditi striktno samo sa ribarstvom i to izlovom LISTOVA SA MREŽAMA, parangali.

Ribolovni turizam kao nova grana turizma uvelike je olakšalo ribarske aktivnosti tako da se zadnjih 10 godina bavimo prijevozom turista poradi pecanja. Iskustvo u ribarstvu i ljubav prema moru osnovni je razlog zašto se bavimo ovim poslom još od najranijih dječačkih dana.

Želja nam je naša iskustva  i radost u ribolovu podijeliti sa našim gostima, uglavnom obiteljima, grupama prijatelja i  ostalima. Davor Rašin – vlasnik obrta, nosioc je ove djelatnosti i njegov sin -pomoćnik Marko Rašin ( isto tako ovlaštenik svih profesionalnih licenci).

Govorimo više svjetskih jezika: Engleski, talijanksi, njemački i ponešto ruski). Djeca su uvijek dobro došla te mogu sa nama naučiti razne tehnike ribolova.

Naša brodica je dužine 7 metara, 20 KS i u mogućnosti je voziti do 7 ribiča, putnika. Opremljen je svom opremom potrebnom za rad na moru, GPS, sonar,... Na brodici se može dobiti i hladna pijača koja je uključena u cijenu. Zaštićen je od sunca i posjeduje kemijski WC.

RIBOLOV

RONJENJE SA DISALICOM

PRODAJA RIBA, RAKOVA I ŠKOLJAKA

UMAG Vrijeme


2019@Copyright DR BOATS - All right reserved. Created by ProBiz